Uimitor! Criminalul de la Mioveni – bolnav psihic lăsat liber de medici!

48
Foto/Video: Mihai Neacșu

Așa cum v-am anunțat, în această după amiază a avut loc o crimă odioasă la Mioveni. Criminalul  a fost internat de mai multe ori la Spitalul de Boli Psihiatrice din Vedea, dar de fiecare dată a fost lăsat să plece acasă. Din câte se pare personalul medical a considerat că nu este un pericol public și în urma tratamentului nu ar mai deveni violent. din păcate, aceștia au dus indirect la moartea unei persoane.

Criminalul este cunoscut drept un bărbat cu probleme psihice și este recidivist. În noiembrie 2013, a fost internat timp de două săptămâni la Spitalul din Vedea, unde a fost supus unui tratament specific problemelor sale. În urmă cu trei ani, pe 13 august 2014, a atacat pe stradă o fată, în mod similar. Bărbatul s-a năpustit asupra tinerei, cu un cuțit, și a atacat-o în zona feselor și la picioare. În aceeași zi, a fost internat la Spitalul din Vedea, unde a stat timp de aproape un an, fiind externat la dispoziția medicului care îl trata, cu toate că recidivistul încă avea probleme psihice majore.

Ulterior, bărbatul de două ori, cel mai recent în urmă cu o lună, pentru a-și primi tratamentul necesar, fiind externat de fiecare dată la scurt timp după administrarea lui. În prezent, bărbatul se afla sub grija mamei sale.

Pentru a obține un punct de vedere de la reprezentanții Spitalului „Sf. Maria” Vedea, redactorul a încercat să sune, dar probabil din cauză că telefoanele de contact sunt opționale, nimeni nu a putut să răspundă.