Uimitor! Doi dintre criminalii de la Stoeneşti au fost ACHITAŢI!

DISTRIBUIȚI
criminali stoenesti

Decizie uimitoare a magistraţilor de la Tribunalul Argeş! Doi dintre inculpaţii în cazul triplei crime de la Stoeneşti au fost achitaţi, iar cel de-al treilea a primit condamnare pe viaţă.

Magistraţii de la Tribunalul Argeş au decis să îi elibereze pe Durleci Doru Vasile şi Durleci Dorel. În schimb, Durleci Laurenţiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi este obligat să plătească familiei tinerei omorâte peste 400.000 de euro.

Victimele au fost atacate de fostul concubin al tinerei şi de un frate al acestuia, iar după comiterea agresiunii, suspecţii au fugit, fiind identificaţi de poliţişti într-un filtru rutier spre localitatea Dragoslavele. Între familiile Tinca şi Durleci din comună Stoeneşti din Argeş există de ani buni o stare conflictuală. Membrii celor două familii, vecini şi în acelaşi timp şi rude, se certau mereu şi totul se termină cu bătăi crunte. Pe masa anchetatorilor se aflau mai multe dosare de cercetare în care părţi sunt membrii celor două clanuri. Pe marginea stării conflictuale şi a unei sume de bani, noaptea trecută s-a iscat un nou scandal care a degenerat.

După ce s-au bătut,romii au pus mâna pe cuţite şi şi-au făcut dreptate cum au crezut ei de cuviinţă. În urmă au rămas trei cadavre. O femeie şi doi bărbaţi au picat răpuşi după ce au primit lovituri de cuţit.

Cel care a dat loviturile mortale a reuşit să fugă, scăpând astfel de furia familiei decedaţilor. Imaginea de la Stoeneşti era una sumbră: un cadavru într-o casă, iar celelalte două pe uliţă. Când au realizat scandalagiii ce s-a întâmplat au sunat la 112 să ceară ajutor, însă pentru cei trei era prea târziu, erau decedaţi. Scandalul s-a intensificat, iar urletele şi jalea pe uliţă unde locuiesc cele două familii sunt de nedescris, de aceea zeci de jandarmi, poliţişti şi mascaţi sunt acolo pentru a potoli spiritele.