Uimitor! Liderii PSD, principalii vinovați pentru paralizarea transportului județean!

9
serban_valeca, psd_arges, pendiuc, ionica

Transportul județean moare și liderii PSD dorm! Senatorul Șerban Valeca, președintele social democraților argeșeni a început să poarte discuții cu primarii din zonele limitrofe de abia acum „2-3 săptămâni”, asta în condițiile în care se cunoaște situație de aproape doi ani, timp în care edilul Piteștului a tras semnale de alarmă. Dar… nu pentru liderii PSD, poate pentru pereți…

Nu o spunem noi, ci chiar omul care ar trebui să îi pună la masa discuțiilor pe toți primarii social democrați din județ. DA! Chiar cei 75 pe care îi are organizația! „De 2-3 săptămâni ne-am implicat. Am chemat primarii și să găsim soluții. În primul rând e o lege proastă, în al doilea rând o licitație pe trasee din 2013, care durează până în 2019, și aia proastă. Peste acest lucru a fost accesarea de fonduri europene. Acestea pot fi accesate doar dacă transportul e în Pitești. Este o condiție de finanțare care a apărut de două trei luni de zile” a spus Valeca.

Mai mult, ca să încerce să dreagă situația, Valeca a spsu că a vorbit cu cei de la Universitatea din Pitești să facă studii pe transport în toamna anului trecut, dar care din cine știe ce motive nu au fost terminate nici până acum. Bine, nici cele din 2013 nu au mai contat pentru că „a mai căzut un pod, s-a mai făcut o stradă”, așa cum argumenta senatorul legat de transportul județean.