Uimitor! Preot din Băbana șantajat de o enoriașă cu amanta!

Încurcate-s căile Domnului pe la Băbana, unde preotul din comună a fost șantajat cu o serie de fotografii compromițătoare de o enoriașă pentru a-și da demisia. Din câte se pare, preotul ar fi avut o relație extraconjugală cu o femeie din localitate, iar în timp ce se afla în vacanță cu amanta a fost prins de femeia credincioasă. Când s-au întors, femeia nemulțumită de acțiunile neortodoxe ale preotului l-a amenințat că va da publicității imaginile respective, iar în momentul în care s-a lovit de refuzul omului lui Dumnezeu, aceasta le-a transmis în spațiul public.

Revoltat și, în același timp, foarte curios cine a dat mai departe respectivele, preotul a făcut plângere la Poliție. În urma cercetărilor, enoriașa a fost depistată de oamenii legii și a fost dusă în cursul zilei de ieri la audieri. În urma administrării probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: MÂNCARE PROASTĂ ȘI ȘEFI NEPĂSĂTORI! IATĂ PENTRU CE S-AU REVOLTAT ANGAJAȚII DACIA AZI!

„În ziua de 22 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au identificat și reținut o femeie de 51 de ani, din Băbana.

Din cercetări, s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spațiul public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția pe care o deținea. Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză.

 În ziua de 22 februarie, cea în cauză a fost depistată și condusă la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.