Uimitor! Șantierul Drumului Express Pitești – Craiova, abandonat!  Galerie foto

42

Directorul Ford România, Ian Pearson, a lansat o serie de acuzații după ce șantierul Drumului Express Pitești – Craiova a fost abandonat! Acesta a făcut o vizită pe șantierul inaugurat de Liviu Dragnea și de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pe data de 22 mai, unde a constatat că nu s-a făcut nimic.

Pearson: „Nu prea s-a progresat de la începerea lucrărilor”

Directorul companiei a rămas dezamogit după ce la mai bine de o lună de la inaugurarea lucrărilor, firmele care au câștigat licitația nu au făcut mai nimic. Acesta susține că drumul express este vital pentru companiile craiovene și pentru românii care tranzitează acest drum.

„După ce am petrecut aproape o oră încercând să trec prin Balş săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul pe nouă autostradă Craiova-Piteşti, în special progresul pe şoseaua de centură Balş. Construcţia drumului a început pe data de 22, cu o declaraţie că drumul de centură va fi gata până la sfârşitul anului! După cum puteţi vedea din fotografiile pe care le-am făcut ieri, nu prea s-a progresat de la începerea lucrărilor. Nu este doar vital pentru oamenii şi afacerile din Craiova că acest drum să fie finalizat la timp, ci şi pentru toţi românii care trebuie să folosească acest drum din sud! Voi continuă să monitorizez progresul şi sper că vor fi realizate angajamentele care au fost asumate”, a scris Ian Pearson pe Facebook.

Inaugurare de ochii lumii 

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti au fost inaugurate la data de 22 mai cu mare fast în prezenţa fostului liderul social-democrat Liviu Dragnea şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Imediat după tăierea panglicii, utilajele au fost mutate la un alt șantier pentru inaugurarea altei „investiții”.

Sursa foto: Facebook Ian Pearson