Ultima modă în PNL: Rareș Bogdan interimar peste tot

Este o modă în cadrul unor organizații din Sudul țării, nu doar în Argeș, pentru a-l aduce pe Rareș Bogdan președinte interimar. Dacă o fi ținut în altă parte, cei câțiva nemulțumiți din PNL Argeș, cei care nu își găsesc locul în filiala argeșeană și au rămas în suflet cu trăsăturile profund useliste, s-or fi gândit că o să țină și în județul Brătienilor această manevră.

Așa că, dacă ar afla europarlamentarul, primvicepreședintele PNL național, Rareș Bogdan, la ce mod îl retrogradează/downgradează niște băieți de la PNL Argeș, doar să dea bine în presă, cred că a veni peste aceștia val-vârtej.

Lipsa de tact și experiență politică și-au spus cuvântul, iar probabil au stat la o cfea și s-au gândit „să vină ală să facă ordine la noi în filiala”. Bine, nu este exclus nici să le fi trecut prin cap să îl aducă pe Iohannis interimar… Orice om cu o minimă experiență politică ar înțelege că povestea cu venirea lui Rareș Bogdan să facă ordine în PNL Argeș și să sperie PSD este un simplu bluff politic de doi lei…