prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ultima oră! Pe ce jucători se bazează Dică la FC Argeș? Anunțul a fost făcut!

FC Argeș a început astăzi pregătirea pentru noul sezon competițional. La primul antrenament, desfășurat la baza sportivă Albota, antrenorul Nicolae Dică a avut la dispoziție 26 de jucători. Dacă majoritatea dintre aceștia au evoluat și în sezonul trecut, la reunire au fost prezenți și cei patru fotbaliști transferați până acum de clubul nostru: atacantul Vlad Morar (ex UTA Arad), fundașul Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați), mijlocașul Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj) și mijlocașul Andrei Dima (ex FC Voluntari).

Marius Briceag, sub comanda lui Dică

La capitolul noutăți îl putem trece pe fundașul Marius Briceag, care a încheiat conturile cu polonezii de la Korona Kielce. Aceasta se antrenează cu echipa noastră, urmând ca în scurt timp staff-ul tehnic să ia o decizie în privința sa. Dică îi testează în această perioadă pe Ionuț Zaharia (20 ani – mijlocaș dreapta – ex Flacăra Moreni), Vlad Popa (21 ani – fundaș central – ex FC Hermannstadt) și pe fiul său, Marco Dică (18 ani – mijlocaș – ex CS Mioveni).

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Au revenit la Pitești și cei doi portari împrumutați sezonul trecut la echipele de liga a treia, Vlad Frumuzache(CSM Deva) și Alexandru Silveanu (AFC Muscelul Câmpulung). Au lipsit motivat de la primul antrenament Issac Nortey și Esteban Orozco. Primul urmează să se alăture lotului în cursul zilei de marți, iar cel de-al doilea săptămâna viitoare, primind câteva zile libere după partidele jucate cu Guineea Ecuatorială în precalificările Campionatului Mondial din 2026.

Pregătire pe plan local și cantonament în Slovenia

Până la finalul acestei săptămâni, piteștenii vor efectua zilnic câte un antrenament, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare să treacă la două ședințe de pregătire. După trei săptămâni de pregătire pe plan local, alb-violeții vor merge în străinătate pentru un stagiu montan de 13 zile. Destinația aleasă este Slovenia, localitatea Rogla, locație în care s-a pregătit în ultimii ani și UTA.

AFC Câmpulung Muscel și LPS HD Clinceni, primii adversari din amicale

Până la plecarea în cantonamentul extern, argeșenii vor disputa și două jocuri de verificare. Primul test este programat pe 29 iunie, la Albota, adversar urmând a fi nou-promovata în liga secundă, AFC Câmpulung Muscel. Cel de-al doilea amical este programat pe 5 iulie, tot la Albota, adversar fiind LPS HD Clinceni, formație care activează în eșalonul trei.

Patru meciuri de verificare la Rogla

În stagiul de pregătire din Slovenia, antrenorul Nicolae Dică și-a propus să dispute patru meciuri de verificare, oficialii clubului din Trivale purtând discuții pentru stabilirea adversarilor. La întoarcerea în țară, FC Argeș va disputa pe 27 iulie, un amical cu CSM Slatina, ultimul înainte de începerea campionatului, locația urmând să fie stabilită în funcție de țintarul ligii secund.

Sursa: argesfc.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs