Ultima oră! Traseist politic din Argeș – demis de Orban din conducerea unei instituții centrale!

Un traseist politic din Argeș a fost demis astăzi de premierul Ludovic Orban! Gabriel Bratu, fost inspector general al ISJ Argeș a fost demis din fruntea Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România.

„Decizie privind eliberarea domnului Ion Gabriel Bratu din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România” se arată în Monitorul Oficial.

ALDE – al treilea partid al lui Bratu

Gabriel Bratu s-a înscris din luna decembrie 2018 în ALDE. Fostul social democrat și pedelist a decis să se implice și politic în echipa democrat liberalilor după ce a fost susținut pentru a prelua funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Formare Profesionala Inițiată in Sistem Dual din România în aceeași perioadă.

De menționat este faptul că ALDE este al treilea partid în care Gabi Bratu a „aterizat”. Acesta a fost inițial membru PDL până în momentul în care a fost schimbat din funcția de inspector școlar general. In acel moment s-a transferat la PSD, unde a obținut două funcții de conducere. Când a rămas și fără acestea, a ajuns la ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here