ULTIMA ORĂ: Viorica Dăncilă a ajuns la Palatul Cotroceni

DISTRIBUIȚI
Europarlamentarul Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al Organizatiei Femeilor Social Democrate (OFSD), soseste la sedinta Biroului Permanent National al PSD, luni, 31 august 2015. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns miercuri, la ora 10.25, la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

Marţi, Administraţia Prezidenţială a informat că şeful statului a invitat-o pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni pentru discuţii şi că întâlnirea cu premierul va avea loc miercuri dimineaţă. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a confirmat această întâlnire.

Discuţia dintre cei doi ar putea viza şi o ordonanţă de amnistie şi graţiere. Intenţia Executivului de a emite un asemenea act normativ a apărut ca un zvon în presă, însă scenariul a fost susţinut public de oficiali guvernamentali, cum ar fi Darius Vâlcov.

Ultima dată când Viorica Dăncilă a fost chemată oficial la Cotroceni a fost în luna mai, pentru consultări pe aspecte ce ţineau de politica externă, inclusiv relocarea Ambasadei României din Israel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here