prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ultimele imagini cu tronsonul 1 al Drumului expres Pitești – Craiova! Așa ceva mai rar!

Lucrările avansează rapid la tronsonul 1 al Drumului Expres Pitești – Craiova, iar în acestă perioadă se lucrează pentru montarea parapetului de protecție, a anunțat Direcția de Drumuri și Poduri Craiova. De asemenea, Asocierea Ozaltin – Strade Bauunternehmung – Visio Construction Works continuă asfaltarea pe tronsonul 17,7 kilometri, dar se lucrează, în același timp, și la structuri. Până în acest moment, stadiul fizic a depășit 75%, iar în cazul în care ritmul actual este menținut, lotul Robănești – Craiova ar putea fi dat în trafic la sfâșitul anului.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

„A început livrarea parapetelui de protecție pe tronsonul 1 al DEx12,  Craiova-Pitești. Mobilizarea antreprenorului este bună, acesta fiind mobilizat pe toate tipurile de lucrări rămase de executat. De la ultima prezentare a santierului, au fost livrate primele transporturi cu parapete, zilele astea va începe montarea și s-a început montarea stâlpilor de iluminat. Procentul fizic este de 44,25%, din contractul pentru finalizarea lucrărilor. Per total proiect, stadiul fizic depășește 75%” a transmis DRDP Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs