Uluitor! Manu: „S-a investit masiv în Sănătate”

DISTRIBUIȚI

Preşedintele CJ susţine că în cei doi ani s-au investit sume importante de bani. Dan Manu a declarat în cadrul conferinţei de presă a PSD Argeş că Spitalul Judeţean, dar şi mai multe unităţi sanitare din judeţ au fost consolidate şi reabilitate din fonduri de la bugetul judeţean sau naţional.

“Ȋn doi ani de mandat s-a realizat: dotarea spitalelor, realizarea de centre zonale, construirea unui nou spital pe bazã de fonduri. Asta am propus la începutul mandatului. Ce am făcut? Am avut consolidarea și reabilitarea spitalului Județean Argeş, unde am obţinut aproape 78 milioane, computerul tomograf și RMN. RMN este în probe în acest moment și îi vom da drumul la începutul lunii iulie. Poate fi 10,15 ale lunii. Este în funcție și de personalitățile care pot participa și am în vedere în primul rând fostul ministru al Sãnãtãţii, cel care a aprobat achiziționarea aparaturii.”, a declarat Manu.

În scimb, realitatea este alta la Spitalul Judeţean. Gândacii sunt ca la ei acasă, personalul se foloseşte de aparatură de acum 30 de ani, iar secţia de Urgenţe ajunge subiect în presa naţională o dată pe lună. Deci, unde sunt aceste realizări?