prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

UMB a adus mastodonții pe șantierul autostrăzii! Se construiesc două tuneluri!

Constructorul UMB a început organizarea de șantier pe secțiunea lipsă din autostrada A1 Lugoj – Deva, lotul 2, în zona unde vor fi construite două tuneluri de aproximativ doi kilometri, iar pentru forarea galeriilor au fost aduse utilaje speciale pentru săpături și camioane din Germania.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

„Au fost aduse în șantier utilajele de săpat tunelurile, iar pe drum din Germania sunt câteva camioane speciale de scos materialul din tuneluri”, scrie Rocklee, autorul imaginilor postate vineri pe forumul PeUndeMerg.ro al Asociaței Pro Infrastructură (API).

2,13 km de tuneluri

Acest lot va include 2,13 kilometri de tunel forat cu două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu o platformă de 11,25 m. Pe 14 octombrie 2022, a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii – lipsă (9,13 km) din lotul 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o. a fost declarată câștigătoare, cu o ofertă financiară de 1,83 de miliarde de lei fără TVA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs