prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Umbrărescu a promis că va inaugura 148 kilometri de autostradă anul acesta! Despre ce tronson este vorba?

Patru loturi ale Autostrăzii Moldovei vor fi date în trafic până la sfârșitul anului, a anunțat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, în urma unei vizite efectuate recent pe șantierul tronsonului 2 Focșani – Bacău. De asemenea, în 2024, ar putea fi dat în folosință și o secțiune care ocolește orașul Adjud. De precizat este faptul că pe șantirul Autostrăzii A7 lucrează compania deținută de Dorinel Umbrărescu, care a demonstrat în repetate rânduri că poate termina lucrările înainte de termen.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI DRASTICE! ȘOFERII RĂMÂN FĂRĂ PERMIS DACĂ FAC ASTA!

„Din cele 13 loturi de la Ploiești la Pașcani, se lucrează pe toate 13. Conform contractelor, pe patru dintre ele ar trebui să se termine lucrările anul acesta, adică pe primele două loturi de la Ploiești la Buzău și pe loturile 1 și 4 între Buzău și Focșani. Având un constructor român foarte bun, pe lângă aceste 4 loturi, care se vor finaliza anula acesta, mai putem vorbi de două loturi și jumătate, și anume loturile 2 și 3 dintre Buzău și Focșani, adică vom avea în întregime Buzău – Focșani autostradă, și aici la Adjud, pentru că este foarte important să se finalizeze și să poate fi ocolit Adjudul, pierzându-se foarte mult timp în Adjud”, a explicat Grindeanu.

Pe lotul 2 (Domnești Târg – Răcăciuni) al A7 Focșani – Bacău, lucrările trebuie finalizate până in luna noiembrie anul 2025. Contractul pentru acest lot cu o lungime de 38,78 km a fost  semnat în decembrie 2022.

Autostrada Ploiești – Buzău are următorii constructori: asocierea Pizzarotti – Retter (lot 1 Dumbrava – Mizil), asocierea Coni – Trace (lot 2 Mizil – Pietroasele), asocierea Nurol – Makyol ( lot 3 Pietroasele – Buzău).

Pe cele 10 loturi ale A7, de la Buzău la Pașcani, lucrează grupul UMB, controlat de Dorinel Umbrărescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs