prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Umbrărescu turează motoarele pe șantierul autostrăzii! Se lucrează zi-lumină!

Constructorul UMB trage tare și avansează rapid pe șantierul celei mai dificile autostrăzi din România, respectiv Autostrada Transilvaniei. Angajații lui Dorinel Umbrărescu lucrează zi și noapte pe tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului, un tronson de 12 kilometri, un drum greu de realizat, din cauza reliefului. Peisajele sunt spectaculoase și până la încheierea lucrărilor, acestea pot fi observate prin intermediul videoclipurilor publicate în social media. Despre loturile Nădășelu – Zimbor, respectiv Zimbor – Poarta Sălajului, inclusiv ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a subliniat dificultatea și anvergura lucărilor finanțate prin PNRR.

„Ceea ce s-a semnat azi, un contract de aproape un miliard de euro, este urmare a unei părți dintr-un fost contract pe acea secțiune de la Nădășel la Mihăiești, unde natura și-a spus cuvântul și atunci a trebuit să venim cu o adăugare la contractul inițial care este cel semnat azi. Ca și întreg al acestei autostrăzi a Transilvaniei, în acest moment mai avem un singur contract de atribuit.

În rest, toate sunt atribuite, pe unele se lucrează, pe altele se va intra în perioada următoare în faza de execuție. Acel contract va fi cel mai mare contract semnat vreodată la Ministerul Transporturilor, e vorba de acei 40 de kilometri care includ și tunelul Meseș, în jur de un miliard și jumătate de euro, și se află în perioada de evaluare la nivelul CNAIR. În următoarele săptămâni vom închide această evaluare și în acel moment vom avea un executant și pe acest tronson”, a declarat Sorin Grindeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs