Un apel pe care polițiștii nu îl vor uita prea curând l-a trimis la Vedea!

5

Un apel pe care polițiștii nu îl vor uita prea curând l-a trimis la Vedea! În ultima zi din anul 2018, ziarobiectiv.ro a relatat faptul că un tânăr din Câmpulung de 30 de ani a apărut complet dezbrăcat pe tereasa unui bloc și a început să strige la trecători. Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei și pe un ger năprasnic!

Poliția din Câmpulung a primit un apel pe care nu îl va uita prea curând. Un bărbat, gol-pușcă, se urcase pe terasa unui bloc și striga lucruri obscene trecătorilor cărora nu le venea să creadă că ceea ce vedeau era real.

Inițial, oamenii au crezut că tânărul voia să se sinucidă, aruncându-se de pe bloc. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță.

După ce au reușit să îl convingă să coboare de pe terasă, oamenii legii l-au identificat pe tânăr. El se numește Răzvan George R., are 30 de ani și nu locuia în imobilul respectiv.

Tânărul era în vizită la un prieten, unde s-a îmbătat. Alcoolul ar fi fost cauza dezbrăcării și prelegerii de pe terasa blocului. El a primit o amendă de 200 de lei și a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului din Câmpulung, a fost testat pentru a se stabili dacă, pe lângă alcool, consumase substanțe interzise.

Medicii de aici l-au trimis spre internare la spitalul din Vedea unde a petrecut și Revelion. Cunosscuții spun că Răzvan George R. nu este la prima abatere. În mai multe rânduri a fost amendat de oamenii legii pentru tulburarea liniștii publice.