Un apropiat al lui Adrian Mutu a fost reținut pentru trafic de droguri, în Pitești. Cum a fost prins „Alex Copil Bătrân” Citeşte întreaga ştire: Un apropiat al lui Adrian Mutu a fost reținut pentru trafic de droguri, în Pitești. Cum a fost prins „Alex Copil Bătrân”

Un bărbat 40 de ani din orașul Ștefănești din Argeș a fost reținut, miercuri, după ce a fost prins în flagrant în parcarea unui centru comercial din Pitești. Surse judiciare susțin că suspectul se numește Alexandru Mihăilescu și este un cunoscut ca făcând parte din anturajul fostului fotbalist Adrian Mutu.

Distribuie prietenilor

Bărbatul poreclit „Alex Copil Bătrân” este bănuit de trafic de droguri de mare risc. Mihăilescu este bănuit că, din 2017 și până în prezent, ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București.

Miercuri, bărbatul de 40 de ani, originar din localitatea Ștefănești, a fost prins în flagrant, în parcarea unui mall din Pitești. Potrivit DIICOT, anchetatorii au desfășurat o acțiune pentru a destructura o gruparea specializată în trafic de droguri de mare risc. Porcurorii au descins și în locuințele lui Alexandru Mihăilescu, de pe raza municipiului Pitești și din orașul Ștefănești. „În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor. Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu”, se arată într-un comunicat al polițiștilor.