Un argeşean l-a scos din minţi pe Liviu Dragnea!

Liviu Dragnea a lansat acuzații grave la adresa unui „personaj veninos” care ar fi deturnat Guvernele PSD din ultimul an.

Fără să menționeze la cine se referă, liderul PSD a precizat că partidul nu va mai putea fi atins de personajul „dintr-o instituție a statului care a făcut și face foarte mult rău”.

Distribuie prietenilor

Surse din cadrul partidului au precizat că Liviu Dragnea le-a spus colegilor săi din PSD că „omul negru care face planuri malefice împotriva PSD este generalul Lucian Pahonțu, directorul Serviciului de Pază și Protecție (SPP), nu SRI sau alte structuri”.

Dragnea a vorbit în partid și despre faptul că inclusiv Sorin Grindeanu ar fi fost „împachetat” de Pahonțu, chestiune valabilă și pentru Mihai Tudose. „Acest Pahonțu reprezintă forțe ilegitime, amenință, manipulează, influențează”, le-ar mai fi spus Dragnea colegilor de partid.

Liviu Dragnea l-a acuzat și public pe Pahonțu de implicare în PSD, în noiembrie 2017. „Apropo, domnule Pahonţu, nu mai încercaţi la niciun membru PSD să-l convingeţi să aibă gânduri de mărire! Ocupaţi-vă de SPP şi de paza lui Iohannis. Sfat prietenesc”, afirma liderul într-o emisiune TV.