Un braşovean i-a împrumutat maşina cumnatului şi acesta i-a abandonat-o sub un pod!

24

Incident rutier cu peripeţii! Un braşovean a rămas fără bolidul de lux, după ce i l-a împrumutat cumnatului său pentru a ajunge cu BMW-ul 5 de culoare negru, la Piteşti. Pe drum spre casă, pe centura ocolitoare a Câmpulungului conducătorul auto a avut ghinion.

Se pare că şoferul ar fi intrat tare în curbă, pe carosabil ar fi fost polei, a pierdut controlul volanului, nu a putut redresa maşina, a derapat, ar fi lovit pe partea dreaptă faţă maşina şi pe dedesupt când şoferul ar fi ajuns cu maşina sub pod din impact. Conducătorul bolidului ar fi încercat să iasă pe partea opusă de sub pod, dar nu a reuşit deoarece maşina a intrat în avarie.

Astfel, a decis să abandoneze maşina, peste noapte. Pentru că evenimentul rutier este tamponare poate fi soluţionat în 24 de ore.

Nu sunt persoane rănite, maşina este încuiată şi se desfăşoară cercetări de către poliţiştii de Biroul Rutier din Câmpulung. Maşina este înmatriculată pe numele proprietarului din Săcele, în cursul zilei de ieri fiind împrumutată unui cumnat.

Poliştii au luat legătura cu proprietarul care a declarat că ştie de evenimentul rutier produs de cumnatul său la Câmpulung, în timp ce se îndrepta de la Piteşti spre Braşov pe centura oraşului şi că vine cu o platformă să ridice maşina de la locul accidentului şi să dea mai multe declaraţii oamenilor legii.