Un câmpulungean a ajuns EROU pe litoralul românesc!

54

Un câmpulungean a ajuns EROU pe litoralul românesc! Mai exact, marți, 6 august 2019, Irinel Bădulescu a salvat de la înec un copil de 10 ani. Practic, în momentul în care copilul a fost luat de curenți și a strigat disperat după ajutor, Irinel nu stat pe gânduri și s-a aruncat în valuri. A ajuns cu greu chiar în ultima clipă când băiețelul se ducea la fund. A început o luptă foarte grea datorită curenților puternici care îi trăgea în larg și cu copilul înspăimântat.

Datorită pregătirii fizice, Irinel fiind multiplu campion mondial la Kickboxing, militarul veteran a reușit să ajungă cu băiețelul în siguranță la mal.

Salvamarii, oamenii de pe plajă și părinții copilului i-au mulțumit în lacrimi camaradului nostru pe care membrii LMP îl consideră un EROU!

„Astăzi pentru câteva secunde ai fost eroul lui, îngerul lui păzitor, sunt mândră de tine, de faptul că nu te dai niciodată înapoi de la a salva pe cineva sau de a oferi ajutorul tau, indiferent de consecințe. Să fi sigur că binecuvântările părinților lui te vor ajuta pe viitor. Te iubesc! Oamenii frumoși nu sunt întotdeauna buni, dar cei buni sunt întotdeauna frumoși!”, a declarat Ionela Bădulescu Ionela, soția militarului pe pagina sa de socializare.