Un câmpulungean își pune la dispoziție casa pentru o familie fără un acoperiș deasupra capului

49

Un câmpulungean își pune la dispoziție casa pentru o familie fără un acoperiș deasupra capului. Un tânăr din Câmpulung, Dragoş Antone, a postat pe o reţea de socializare un anunţ care vine, ca un dar de la Moş Nicolae sau bătrânul Moş Crăciun.

Dragoş Antone, a scris următorul text:” OFER casă în comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, 5 camere, beci , diferite anexe + teren 3.098 mp. dintre care 690 mp2 construcţii. Apă – curent- încălzirea pe sobe de teracotă, GRATIS, unei familii care nu are casă, şi care doreşte să locuiască la ţară, pe o perioadă nelimitată! Pentru mai multe detalii mă puteti contacta la 0742.083.551 / Antone Dragoş”.

Cine este tânărul care dăruieşte acum înaintea sărbătorilor de iarnă?

Dragoş Gabriel Antone este căsătorit cu Ana-Maria şi sunt părinţii unei fetiţe superbe Eva. Dragoş, un câmpulungean care, a participat la Campionatul Național de Culturism și Fitness,Men’s Physique care s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Braşov şiu care a urcat pe podiumul acestei competiţii, ocupând un binemeritat loc 6. La concurs au participat 500 de sportive din ţară.

Familia Antone din Câmpulung, face un gest demn de urmat şi de alte persoane, astfel, dăruind, aducem zâmbetul pe chipurile unor familii care au nevoie de ajutorul nostru!