Un câmpulungean s-a visat director executiv la APIA Argeş!

Un câmpulungean s-a visat director executiv la APIA Argeş! Numai că acestuia i-a fost anulată lucrarea.

În luna octombrie a acestui an, la APIA Argeş, s-a desfăşurat concursul de ocupare a funcţiei de conducere a instituţiei. Este vorba de funcţia publică de conducere care era vacantă, de director executiv la Centrul judeţean Argeş al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. La concurs s-au înscris trei candidaţi, Cătălin Zemneleagă, Mariana Pană şi Dan Vasile Grigore.

La concurs au fost înscrise trei persoane, este vorba despre Mariana Pană, Cătălin Gheorghe Zemeleagă şi Dan Vasile Grigore. În urma susţinerii probei scrise, rezultatul a fost următorul. Candidatul Cătălin Zemeleagă a fost respins din cauză că lucrarea acestuia a fost anulată conform art. 59 alin. 5 din HG nr. 611/2008, care prevede următoarele: „art. 59, alin (5) Lucrãrile care prezintã însemnãri în scopul identificãrii candidaţilor se anuleazã şi nu se mai corecteazã. Menţiunea “anulat” se înscrie atât pe lucrare, cât şi pe borderoul de notare şi pe centralizatorul nominal, consemnându-se aceasta în procesul verbal”.

Dan Vasile Grigore a fost absent, iar Mariana Pană a obţinut 71,40 puncte fiind declarată admisă. Rezultatul probei scrise a fost publicat pe data de 28.10.2019. Pentru contestaţii au fost dat un termen de 24 de ore pentru a fi depuse.
168 de puncte a obţinut câştigătorul!

Pe data de 31.10.2010, a fost afişat pe site-ul APIA, rezultatul final al concursului de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiei publice de conducere vacante de director executiv la Centrul judeţean Argeş al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.
Conform acestor rezultate, Mariana Pană a obţinut la proba scrisă 71,40 puncte, la interviu 96,60 puncte, punctajul final fiind de 168 de puncte. Mariana Pană a fost declarată admisă.
Cătălin Gheorghe Zemeleagă a fost declarat respins, la acesta fiind trecut faptul că i-a fost anulată lucrarea. Şi Dan Vasile Grigore a fost declarat respins.
Aşadar, pe postul de director executiv va fi numită, conform rezultatelor concursului, Mariana Pană.

sursa foto – pagina de facebook catalin zemeleaga