Un candidat PNL la o primărie din Argeş a venit cu miloaga la Consiliul Local Piteşti

DISTRIBUIȚI
tudor pendiuc, primarie, birou

Un fost candidat PNL la Primăria Cocu a venit astăzi în Consiliul Local Piteşti pentru a cere prelungirea contractelor pentru gheretele de pe strada Griviţei. Deşi aleşii locali au fost mai mult decât îngăduitori, comercianţii refuză să accepte că nu vor mai putea îşi continue afacerile în zona respectivă.

Vasile Pleşescu a luat cuvântul în numele comercianţilor de pe strada Griviţei, încercând astfel să mai obţină o prelungire. În schimb, unde e lege, nu-i tocmeală! Edilulk Cornel Ionică a încercat să îi explice că domeniul public nu este discutabil şi că în respectiva zonă au fost foarte multe sesizări din partea cetăţenilor.

„Hotărârea a fost votată în octombrie 2017, iar în luna noiembrie am prelungit contractele până pe 3 februarie. Am zis să nu o facem la 31 decembrie, datorită sărbătorilor. Acum, administraţia are obligaţia de a duce lucrurile la capăt” a susţinut Cornel Ionică.

Văzând că nu poate obţine nimic, liberalul a încercat să obţină o relocare. Dar nu oricum! Cu tot cu barăci!

Până la urmă, municipalitatea va căuta soluţii pentru relocarea comercianţilor. Una dintre variante ar fi în pieţele din oraş sau în alte zone, mai puţin cea centrală.