Un deputat de Argeş vrea să devină turist în judeţul său…

3

Un deputat de Argeş vrea să devină turist în judeţul său…Este vorba despre liberalul Dănuţ Bica care a declarat aceste lucruri în cadrul unei conferinţe de presă la Câmpulung.

Cei drept se întâlneşte cam rar cu jurnaliştii de aici chiar dacă are de anul trecut deschis un cabinet parlamentar, dar când a făcut acest lucru a vorbit despre toate iniţiativele sale legislative.

Cea mai mare ambiţie a deputatului este ca drumul Câmpulung-Curtea de Argeş să fie reabilitat, fiind denumit şi traseul celor trei capitale. Adică acest drum naţional leagă cele trei capitale vechi româneşti, Târgovişte, Câmpulung, Curtea de Argeş, traseu ce poate aduce mulţi turişti din toată lumea în nordul judeţului Argeş pentru ca zona să poată prospera din punct de vedere al turismului.

,,Vreau să devin turist în ţara mea. Mai precis în judeţul meu pe care îl reprezint în Parlamentul României. Eu în fiecare an aleg o destinaţie turistică dar în altă ţară. Vreau să rămân aici, să mă plimb pentru că şi noi avem potenţial turistic. Numai că iniţiativele mele legislative legate de dechiderea Transfăgărăşanului pe tot parcursul anului şi reabilitarea drumului care leagă cele trei capitale vechi au fost respinse de către opoziţie”, a declarat deputatul Dănuţ Bica.