prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un meci de totul sau nimic. HAI ROMÂNIA!

Va juca marea lor vedetă, Anita Gorbitz?
Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte în această seară la Novi Sad! Toţi românii speră ca echipa naţională de handbal să joace la fel de bine cum a făcut-o cu Spania. Numai că Ungaria nu este Spania… Handbalul maghiar are două echipe în grupele Ligii Campionilor, şi în plus o au pe Anita Gorbitz, una din cele mai bune handbaliste din lume! Uşor accidentată, Gorbitz n-a jucat în ultimele meciuri ale Ungariei şi a fost menajată pentru această partidă foarte importantă cu România. Ungurii speră că vedeta lor va putea juca în această seară.
Le-au „citit“ pe unguroaice
De partea cealaltă, după victoria cu Spania, jucătoarele noastre au un psihic bun, sunt optimiste şi încrezătoare în victoria pe care o aşteaptă o Românie întreagă. Antrenorul Gheorghe Tadici şi echipa lui au urmărit din tribună meciul Muntenegru – Ungaria şi le-au „citit” pe unguroaice. Bine ar fi ca Anita Gorbitz să nu joace… Un aport important îl va avea publicul, şi dacă drumurile vor fi redeschise şi se va putea  circula, sute de români vor putea fi prezenţi la meci pentru a susţine echipa noastră naţională.
Clasamentul şi cotele la pariuri
Înaintea acestui meci situaţia în clasament este următoarea:
1.    Muntenegru 6p
2.    Ungaria    3 2-0-1 82-80 4p
3.    România  3 1-1-1 72-70 3p   
În ultimul meci jucat între cele două echipe, în octombrie 2012, România s-a impus cu 26 – 20, partida fiind amicală. La casele de pariuri, cotele pentru victorie sunt aproximativ egale: Ungaria 2,05, iar România 2,00. La 1X cota este 1,64, iar la X2 este 1,62.   
Paul Mihăilă: „Batem la două goluri diferenţă!“
Fost handbalist de performanţă, actualmente director tehnic şi antrenor la SCM Universitatea Piteşti, profesorul universitar Paul Mihăilă este încrezător că echipa naţională cu Tadici antrenor va învinge Ungaria. „Cu sau fără Gorbitz, vom bate Ungaria. Sigur că ar fi de preferat ca ea să nu joace… Când spun că România va învinge Ungaria iau în considerare forma şi valoarea potrăriţei Paula Ungureanu, revenirea Cristinei Neagu, precum şi faptul că Tadici ştie cum să pregătească un astfel de meci cu mare miză. Cred şi sper că vom învinge cu două goluri diferenţă: 26 – 24!”, spunea Paul Mihăilă.
Jucătoarele de la SCM Universitatea Piteşti n-au avut vacanţă
Handbalistele de la SCM Universitatea Piteşti n-au avut prea multă vacanţă după finalul turului pe care l-au terminat pe locurile 4-6 la egalitate de puncte cu alte două echipe. Directorul tehnic al echipei înfiinţate în această vară, Paul Mihăilă spunea că „am reluat pregătirile încă de săptămâna trecută. Nu cred că vom aduce la echipă alte jucătoare, ci vom încerca să consolidăm relaţiile de joc, pentru că <material uman> avem. Bineînţeles că, dacă vom vrea un buget suplimentar pentru a ne întări lotul, vom mai aduce o jucătoare sau două”, ne-a declarat ieri profesorul Paul Mihăilă.
Victor Neagu nu poate fi încă externat
Deşi medicii de la spitalul „Floreasca” din Bucureşti spuneau că în această săptămână îi vor externa pe Victor Neagu, acest lucru nu se poate realiza. Fostul mare jucător, antrenor la echipa feminină de handbal SCM Universitatea Piteşti, este în continuare sub tratament intensiv, sub perfuzii, astfel că nu se pune încă problema externării lui din spital. Colegii şi prietenii lui Victor, Ghiocel Bejenariu şi Paul Mihăilă îl vizitează de două ori pe săptămână şi se interesează zilnic de starea sănătăţii lui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs