Un militar în rezervă a decedat în noaptea de Înviere!

24

Sărbători Pascale îndoliate în Muscel! Un militar în rezervă a decedat în noaptea de Înviere!

Aproape de miezul nopţii, cei de la Medicina Legală era la poarta unei familii din Lereşti, asta după ce capul familiei s-a stins din viaţă fulgerător, în urma unui infarct. Eugen Şendroiu, fost militar în rezervă a decedat la doar 52 de ani. Familia lui, în loc să petreacă de Sfintele Sărbători Pascale acum îşi plâng în hohote mortul!

,,Vestea neagră a morții colegului și prietenului nostru Eugen Șendroiu a umbrit Sărbătorile Pascale. Scriu în numele tuturor „Vulturilor Carpaților”, cei mai mulți fiind plecați la „nisipuri”, neavând posibilitatea să-i aducă o floare și să-i aprindă o lumină la căpătâi. La numai 52 de ani, Eugen a plecat la cele veșnice, lăsând în urma lui doar tristețe.
L-am cunoscut în urmă cu 15 ani ca un om vesel și plin de viață. La început de drum fiind în cariera militară, el cu ștate vechi, ne-a ajutat pe toți cei nou veniți să ne acomodăm sistemului militar.

Avea un zâmbet în colțul gurii și o vorbă bună pentru fiecare, iar noi „ăia mici” l-am îndrăgit de prima dată.
După o îndelungată activitate în cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” trecuse în rezervă, și ca orice militar care e obișnuit să se trezească de dimineață și să aibă activitate nu a putut să stea locului.
Făcea ceea ce știa mai bine, șoferia.
De multe ori l-am întâlnit pe stradă sau la volanul microbuzului cu care făcea curse în regim maxi-taxi. Ne-am salutat reciproc, am povestit amintiri din activitățile executate împreună iar la despărțire ne-am dat mâna cu căldură.
Avea în priviri nostalgia armatei, nostalgia activităților la care a participat, nostalgia după sunetul inconfundabil al motorului unui DAC 6×6.
Uneori viața e nedreaptă, și atunci când omul se liniștește și se realizează lovește crunt.
Acum la despărțire nu putem decât să-l salutăm și să-i spunem…
DRUM BUN CĂTRE CER EUGEN!”, a scris Laurentiu Dilirici pe pagina sa de socializare.