Un muscelean și-a băgat soacra în spital, după ce a bătut-o crunt!

DISTRIBUIȚI

Un muscelean și-a băgat soacra în spital, după ce a bătut-o crunt! Luni seara, în casa familiei Ungheanu din comuna Valea Mare Pravăţ, satul Bilceşti, s-a iscat un scandal.

Totul, se pare că ar fi pornit după ce Maria Ungheanu de 73 de ani, ar fi luat pensia, astfel că, concubinul fiicei sale, Nicolae Parghel de 49 de ani a agresat-o.
Conform localnicilor din zonă, în perioada când Maria Ungheanu primea pensia, Parghel făcea scandal, asta probabil pentru a-i lua bruma de bani.
Aşa s-a întâmplat şi luni, atunci când bătrâna a primit pensia.
Au fost discuţii, care mai apoi au degenerat, astfel că în gospodăria familiei Ungheanu a pornit scandalul, iar Maria a ajuns pe mâna concubinului fiicei sale. Acesta a bătut-o şi în cele din urmă bătrâna s-a ales cu un picior fracturat.

La fața locului au ajuns polițiștii iar oamenii legii au transportat femeia la spitalul Câmpulung. Aici, după o serie de investigaţii, medicii au conchis că femeia are o fractură şi i-au acordat îngrijirile medicale ce se impuneau.
După această grozăvie Parghel a fost luat la audieri şi după ce a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, vineri a fost adus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câpulung cu propunere de arestare preventivă. După administrarea probatoriului magistraţii au emis pe numele lui Nicolae Paghel mandar de arestare preventivă pentru 30 de zile.