Un nou dosar zguduie Argeșul! Copilași de 5 ani vânduți milionarilor europeni pentru sex!

DISTRIBUIȚI
fetita, abuz_sexual, violenta

Copilași de 5 ani au fost vânduți pentru sex milionarilor europeni! După perchezițiile de dimineață facăute la Leordeni, ies la suprafață detalii cu adevărat șocante. Micuții cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani erau filmați în locuințele traficanților din Argeș și Dâmbovița, iar după filmările erau trimise unui milionar german care selecta victimele.

Micuțele obligate să se masturbeze în fața camerei

Micuțele erau unse cu uleiuri și creme și erau obligate să se masturbeze în fața camerei pentru milionarii europeni. Mai mult, traficanții șe introduceau diverse obiecte în zonele intime pentru a satisface plăcerea bolnavă a străinilor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, preferați erau copii până la vârsta pubertății. Mai mult, după ce erau selectați, minorii erau duși în Germania unde erau abuzați de milionari. Ulterior, erau readuși acasă.

Copiii păcăliți cu burse educative

Membrii grupării păcăleau părinții copiilor că îi vor duce în germania pentru a fi evaluați pentru burse de studiu. În realitatea, aceștia erau duși la milionarul german care îi exploata sexual pe cei mici.

Mai mult, minorele, ce provin din familii dezorganizate sau cu o situație materială precară, ar fi fost recrutate prin oferirea de bani și prin inducerea în eroare a părinților ori persoanelor în îngrijirea cărora se aflau, pentru obținerea consimțământului pentru ca fetele să poată părăsi teritoriul țării.