prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un nou lot de autostradă – aproape finalizat! Vestea așteptată de toți șoferii!

Lucrările la lotul 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0 avansează rapid, constructorul grec Aktor anunțând un progres de 70%. De asemenea, a afost așternut primul strat de asfalt pe aproximativ 58% din lungimea totală a tronsonului (18 km). Aktor a așternut deja primul strat de asfalt AB2 pe 10,5 km, anunță compania într-un comunicat de presă.

Ruta ce conectează A0 cu A1 prinde contur

Mai mult, și la pasajul DC 126 peste autostradă la km 86+791 (Clinceni) se toarnă beton la riglă și la cuzineți.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Constructorul a progresat și în alte puncte cheie ale segmentului: pasajul peste DJ 601 la km 98+272 (Ciorogârla) sau podul peste râul Ciorogârla la km 99+932 (Ciorogârla).⁠

Pe lângă pasajul de peste A1, din zona Ciorogârla, Aktor mai realizează pe segment A0 Sud Lot 3 alte 4 poduri, 6 pasaje (overpass-uri), 46 de podețe, două parcări temporare și două spații de servicii. La începutul lunii iunie, cele 11 structuri (poduri și overpass-uri) erau realizate în proporție de 70%.

Proiectul include, de asemnea, și lucrări de terasament, constucția rambleelor, împrejmuire, bariere, parapet, marcaje și elemente de semnalizare orizontală și verticală, sistem de iluminat, sisteme de comunicație ale autostrăzii, zone publice de agrement, lucrări de peisagistică și amenajare a terenului. În cazul în care ritmul lucrărilor se menține la stadiul actual, în toamnă ar putea fi dat în folosință acest tronson de drum de mare viteză.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs