prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un nou parc multifuncțional în Pitești!

Astăzi, 17 iulie 2023, la Primăria Pitești, a fost semnat contractul pentru obiectivul de investiții: „Amenajare teren de sport multifuncțional, cartier Prundu, strada Horia Cloșca și Crișan”, proiect propus de cetățeni în cadrul bugetării participative.
Executantul lucrării este SC KITISAB EUROCOMPLEX SRL, iar valoarea contractului este de 429.369,85 lei, inclusiv TVA.
Prin soluția aprobată, proiectantul a propus amenajarea unui teren de sport multifuncțional, cu o suprafață totală ocupată de 542.08 mp, din care suprafața de joc este 439.11 mp.
Suprafața terenului de sport este compusă din:
-strat uzură – gazon artificial cu înălțimea firului de iarbă de 22mm; polietilenă 100%, culoare verde – pe suprafața de 542 mp;
strat suport – placă beton slab armat – grosime 15 cm C16/20 armat cu plasă sudată STNB Ф8x100x100;
-strat drenant din balast – 15 cm pământ compactat.
Împrejmuirea terenului, în lungime totală de 96.80m (inclusiv poarta de acces), se va realiza din structură metalică (stâlpi și rigle de țeavă rectangulară) cu înălțimea de 5 m, cu închideri din plasă de sârmă împletită până la înălțimea de 4 m. De la cota 4 m până la 5 m, închiderile se vor face cu plasă din polietilenă. Poarta de acces va avea lățimea de 1m.
Pentru iluminatul pe timp de noapte, au fost prevăzute 4 corpuri de iluminat cu LED cu panouri fotovoltaice, care se vor monta pe cei 4 stâlpi ai împrejmuirii.
Terenul va fi prevăzut cu sistem de supraveghere video.
De asemenea, terenul va fi dotat cu porți de fotbal, coșuri de baschet și fileu pentru tenis, precum și cu 6 bănci.
Accesul pe teren se va face printr-o poartă pietonală cu lățimea de 1 m, direct din strada Cornel Chiriac. Accesul va fi amenajat cu pavele pe strat suport de beton, pe o suprafață de 6 mp (L=3m, l=2m).
Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs