Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române dezvăluit de un argeșean!

DISTRIBUIȚI

Un nou protocol a fost descoperit, după un abuz incredibil al Jandarmeriei Române. Concret, Jandarmeria Română are un protocol de colaborare cu societatea Distribuție Energie Oltenia S.A.

Povestea este veche, Vasi Nicolae și familia sa făcând de-a lungul anilor nenumărate demersuri pentru ca firma susmenționată să scoată de pe proprietatea familiei sale stâlpii de tensiune, transformatoarele și toate instalațiile care pun oamenii în pericol. Chemați la fața locului, jandarmii l-au pus la pământ pe recalcitrant și s-au suit cu bocancii pe el. După intervenția brutală a militaroizilor, cetățeanul plin de vânătăi a depus plângere. Parchetul Militar a deschis dosarul cu numărul 399/P/2019, lucrare în care, la prima vedere, Vasi figurează în calitate de persoană vătămată.

Pe parcursul anchetei, în mod curios, victima călcată la propriu de jandarmi este chemată tocmai în sediul central al Jandarmeriei de la București, adică este audiată chiar de cei care l-au abuzat. Cum de a delegat Parchetul Militar un jandarm drept organ de cercetare specială, rămâne un mister. Cu citația în mână, Vasi Nicolae trăia o dilemă : dacă îl cheamă Jandarmeria să-l mai bată încă o dată ?

Cert este că cetățeanul Vasi a fost călcat în picioare în conformitate cu protocolul dintre Jandarmeria Română și societatea Distribuție Energie Oltenia S.A., după cum aflăm din răspunsul primit de victimă de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș cu numărul 995.926/ 06.06.2019 : ” Cadrele militare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș au acționat în zilele de 05 și 06 aprilie 2019 pe raza comunei Bughea de Sus, strada Măgurii în conformitate cu cadrul legal în vigoare, respectiv Legea 550/2004 privind organizarea și funcționarea Jandarmeriei Române și Protocolul de colaborare dintre Jandarmeria Română și Distribuție Energie Oltenia S.A. cu nr. 74.607/23.08.2017.”