Un nou scandal cutremură Poliția! Agenți anchetaţi pentru că n-au ajutat o fată plină de sânge

47

Doi poliţişti gălăţeni sunt anchetaţi, pentru că n-au ajutat o fată plină de sânge, asistând impasibili la o scenă terifiantă.

Filmul care a dus la declanşarea anchetei a fost postat pe Facebook în cursul serii de duminică şi a devenit imediat viral pe reţelele de socializare.

În filmare apare o adolescentă cu sângele şiroind pe picioare, adusă la maşina Poliţiei de doi agenţi de pază.Aceştia au găsit-o rătăcind pe bulevardul George Coşbuc în stare de şoc şi au solicitat ajutor.

Fata încearcă să explice ce i s-a întâmplat, dar poliţiştii, unul dintre ei fiind femeie, nici măcar nu au coborât din maşină pentru a o ajuta. La insistenţele agenţilor de pază, poliţiştii au chemat până la urmă o maşină de salvare.

În urma scandalului public declanşat de film, „conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de cei doi poliţişti, la finalizarea căreia vor fi dispuse măsurile legale care se impun”. În cele din urmă, minora a fost transportată la Spitalul de Copii din Galaţi, de un echipaj al Ambulanţei. Surse medicale susţin că minora provine dintr-un centru de plasament şi ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Femeia care a postat filmul, soţia unuia dintre agenţii de pază, susţine că a vizitat-o pe fată la spital şi a aflat că aceasta are 14 ani şi a fost violată.

Video aici!