prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un nou spor pentru bugetari! Anunțul ministrului Muncii!

Un nou spor pentru bugetari! Anunțul ministrului Muncii!

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a anunțat recent introducerea unui spor nou care ar urma să rotunjească salariile bugetarilor.

CITEȘTE ȘI: TAXELE ȘI MAJORĂRILE CARE INTRĂ ÎN VIGOARE DE LA 1 NOIEMBRIE!  LISTA NOILOR MĂSURI FISCALE!

Simona Bucura-Oprescu a avut întâlniri cu reprezentanți din diverse domenii, printre care transporturi aeronautice, Apele Române, Energie, Agenția Nucleară și Deșeuri Radioactive, Turism, Agenția Națională de Integritate, Oficiul Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, Curtea de Conturi, Consiliul Concurenței și sindicatele reprezentative ale acestor instituții. Aceste discuții au avut loc în contextul elaborării proiectului de lege privind salarizarea în sectorul bugetar.

„Ne propunem să avem o lege care să aducă claritate, astfel încât pentru aceeași muncă, salariul să fie același. Legea trebuie să includă un mecanism de limitare a modificărilor ad-hoc. Vom introduce un spor lunar care să stimuleze performanța. Avem responsabilitatea de a implementa politici active pentru forța de muncă calificată.”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.