prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un puștan de 15 ani și-a împușcat, incendiat și ucis părinții! Crimă înfiorătoare!

Un adolescent de 15 ani și-a împușcat, incendiat și ucis părinții în urma unor neînțelegeri. Din primele date, pompierii au fost chemați să intervină la un incendiu care cuprinsese un hambar și o casă, unde locuiau un bărbat de 58 ani, soția sa de 52 ani și fiul de 15 ani.

CITEȘTE ȘI: MEDIC UPU PITEȘTI, STRIGĂT DE AJUTOR! „URGENȚA NU ESTE MUNCĂ LA NORMĂ! NU MAI FACEM FAȚĂ!”

După ce militarii au stins flăcările, două cadavre „aproape complet carbonizate” au fost găsite printre dărâmături, a anunțat miercuri procurorul Nathalie Hermitte într-un comunicat de presă, potrivit BFMTV.  Analizele nu au permis identificarea lor oficială, dar autopsia a stabilit că cele două trupuri neînsuflețite erau “probabil cele ale unui bărbat și ale unei femei, fiecare prezentând răni de împușcătură la craniu și la torace”. Cadavrele sunt “probabil cele ale părinților”, a declarat procurorul de la Grenoble Eric Vaillant. De asemenea, ajunși la fața locului, pompierii și jandarmii au găsit la ușa casei, într-o baltă de sânge, cadavrul câinelui border collie al familiei, împușcat în cap.

La scurt timp au apărut întrebări cu privire la locul unde se află fiul cuplului, Valentin, în vârstă de 15 ani, care nu mai fusese văzut de la incendiu. Autoritățile au găsit mașina tatălui abandonată, în urma unui accident la aproximativ 40 de kilometri distanță, iar sâmbătă, procuratura din Grenoble a anunțat arestarea băiatului la Montpellier, la aproape 300 de kilometri de casa familiei.

Acesta a fost dus la audieri, unde și-a recunoscut odioasa crimă și a fost reținut de către autorități. Ancheta continuă pentru a se stabili toate detaliile crimei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.