Un român şi-a scos „Miliţianca” la vânzare. Cât cere pe bătrâna Dacie

DISTRIBUIȚI

Un român a reuşit să dea cel mai tare anunţ. Bărbatul a decis să-şi vândă maşina, o Dacia 1300 MILIŢIANCĂ, an 1982, ISTORICĂ, cu uniforme de MILIŢIE.

Anunţul dat de proprietar a stârnit curiozitatea tuturor, mai ales că maşina arată foarte bine, semn că bărbatul a îngrijit-o corespunzător. Dacia costă 2000 de euro, plus 1000 euro costumele şi accesoriile, după cum se arată în anunţul dat de acesta.

„DACIA 1300 cu unele elemente de 1310 (în acte este 1300, bord de 1300, motor de 1300, barile de 1300, mânerele de la uşi, farurile şi triplele sunt de 1310, IMPECABILĂ, 11 000 km REALI, este că şi nouă (pe capotă şi pe filtrul de aer încă se mai pot observă etichetele), AN 1982, ISTORICĂ (nu se plăteşte taxa de înmatriculare, nu se plăteşte impozit şi nu se plăteşte rovinietă-deţin şi certificat de la RETROMOBIL şi de la CNADNR, pentru scutirea rovinietei), MILIŢIANCĂ, Alb albastră trecută şi în act. Deţin 4 costume de miliţian cu diverse grade-caschete, epoleţi, eghileţi de paradă, centuri, tocuri de pistoale albe şi negre, cartuşiere albe şi gri, de miliţian, cămăşi, haine, paltoane, pantaloni drepţi sau strâmţi jos pentru cizme, cizme, triunghiuri reflectorizante vechi, staţii de emisie recepţie fixă (ADĂ 03) şi mobile, fără acumulatori), baston reflectorizant, mănuşi de miliţian, centuri albe de miliţian, fulare de miltian (alb şi gri), 2 perechi de cătuşe, 3 scuturi albe, 2 caschete de intervenţie şi 2 bastoane (PULANE) ale Miliţiei, trusă de scule Dacia cu câteva chei vechi, caschete albe de miliţian de circulaţie, manşete albe de miliţian de circulaţie, cravate şi un costum de POLIŢIST, imediat după 1990, un porthart militar, insigne cu Miliţia. O parte dintre ele sunt şi noi, nepurtate, cu etichetă. Este foarte bine conservată atât interior cât şi motor şi exterior. Ceea ce se vede în poze cu galben pe la uşi este ceară (aşa am luat-o).

Tapiţeria arată impecabil, neuzata, nerupta, stâlpii îmbrăcaţi de la capotă până în partea de jos a lor (mai rar am văzut). Toate ornamentele cromate în stare foarte bună. Funcţională din absolut toate punctele de vedere. Porneşte la „sfert”, nu bate, nu trancane, are sistem antifurt la portbagaj cu o cheiţa confecţionată. Fără rugină, roată de rezervă şi cric originale. Jantele şi roată de rezervă sunt cu cauciucuri VICTORIA. Se da cu tot cu huşa de păstrare pentru exterior, care poate fi utilă şi în interior, împotrivă depunerii prafului în maşină. Are mochetă originală verde pe jos, în faţă, în spate şi la lunetă, păstrată impecabil, neuzata, neroasa. Mai multe poze pe e-mail la cerere. Preţul este de 2000 euro maşină plus 1000 euro costumele şi accesoriile”, a fost anunţul dat de proprietar.