Un an și două luni a durat Annabella la Câmpulung!

128

Un an și două luni a durat Annabella la Câmpulung! Se pare că spațiul unde a funcționat Annabella este ghinionist pentru cei care îl închiriază. Pe vremuri aici a fucționat Ethos, Dragonul Roșu, toate maximum doi ani!

Annabella funcţiona, din primăvară anului 2018, în imediata vecinătate a lui Profi, despărţită doar de un second-hand vestimentar de noul venit. Mai precis, din 20 aprilie 2018, când, imediat după Sărbătorile Pascale, spaţiul părăsit de Dragonul Roşu s-a însufleţit cu un punct de lucru al retailerului din Râmnicu Vâlcea.

Frecventat din curiozitate la început, noul magazin a rămas fără clienţi o jumătate de an mai târziu, când Profi a adăugat spaţiului comercial din Grui unul şi în Vişoi. În acest cartier mai funcționează și  Market Carrefour, deci cei de aici nu se pot plânge de lipsa supermarketurilor.

La jumătatea săptămânii trecute, comerciantul a încărcat stocurile de marfă existente în magazin şi a părăsit Câmpulungul, lăsând disponibil un spaţiu generos, pe care este greu de crezut că se vor bătea întreprinzători din domeniul alimentar, la ce concurenţă există în zonă. Câmpulung a rămas cu patru magazine mari: Kaufland, Carrefour, Lidl şi Penny, după „capitularea” în trecut a supermarketurilor Ethos, Wolf şi Minimax, iar, în prezent, Annabella.