Un tânăr din Argeș și-a șantajat fosta iubită cu poze indecente

250

Un tânăr, de 22 de ani din Tigveni, și-a șantajat fosta iubită cu publicarea unor poze indecente cu ea. Bărbatul își dorea ca fata să nu se despartă de el.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii argeșeni, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de santaj și ultraj contra bunelor moravuri. Timp de două luni acesta ar fi încercat să o constrângă pe fată să continue relația. Pentru că s-a despărțit de el, acesta a publicat pe internet mai multe fotografii nud cu fosta sa prietenă.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie-decembrie a.c., cel în cauză, ar fi constrâns-o pe fosta prietenă, de 18 ani, din comuna Tigveni, să continue relația, prin amenințarea publicării pe rețelele de socializare a unor imagini cu conținut explicit sexual și, ulterior, ar fi distribuit pe internet mai multe fotografii de acest gen”, informează IPJ Argeș.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.