Un TIR și un microbuz cu 19 pasageri-accident grav! Mai multe persoane transportate la spital!

Un TIR și un microbuz cu 19 pasageri-accident grav! Mai multe personae transportate la spital!

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp după ce un microbuz cu 19 pasageri a intrat frontal într-un TIR. Din primele informații, se pare că cinci victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

CITEȘTE ȘI: UN AFACERIST CUNOSCUT ÎȘI FACE CLINICĂ MEDICALĂ LÂNGĂ FINANȚE ARGEȘ! CINE ESTE ACESTA?

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. Polițiștii au deschis dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Gravul accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN72, în Prahova, în zona Ariceștii Rahtivani.

„Pompierii militari prahoveni acționează în aceste momente pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor și pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Ariceștii Rahtivani pe DN72, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță pentru transport victime multiple și o autospecială de primă intervenție și comandă. La locul evenimentului sunt prezente și 4 ambulanțe ale Seriviciului de Ambulanță Județean Prahova.”, au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.