Un turc și un albanez cu afaceri la Câmpulung au fost împușcați!

100

Un turc și un albanez cu afaceri la Câmpulung au fost împușcați! Trei victime ale evenimentului din Bradashesh, Elbasan. Cetățeanul Endrit Dylgjeri, în vârstă de 34 de ani, și Arben Dylgjeri 54 de ani au murit după ce au fost împușcați.

Surse spun că a treia persoană care a fost ucisă este un cetățean turc identificat ca Erdal Duranay, 51 de ani, administratorul firmei SC Greton Granit Ve Prekast Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret AS – Filiala România SRL – Punct de Lucru Câmpulung, firma în a cărei proprietate se află şi fostul Combinat Fire şi Fibre Sintetice din Câmpulung,

Se știe că Endriti se înrudeste cu Arben Dylgjerin. Conform informațiilor preliminare se afirmă că Wanderer este unchiul lui Endrit Alibey. Corespondența “Panorama” indică faptul că victimele au fost îndreptate spre Peqin.

Potrivit informațiilor, Endrit Alibeaj a plecat de la Peqini, în timp ce unchiul său Aben Dylgjeri a trăit în Elbasan.

Endrit Alibeaj, cu origini albaneze derula o afacere la Câmpulung a fost arestat în Italia în timpul unei operațiuni antidrog, la vârsta de 29 de ani.

Incidentul a avut loc la Bradashesh, în timp ce cele trei victime călătoreau cu un vehicul Range Rover,cu plăcuțe de înmatriculare AG71WYP când au fost trase focuri cu arma.

În spatele mașinii în care s-a tras cu arma se aflau rudele acestora cu alte două mașini, dar din fericire aceștia nu au făcut parte din conflict.

Potrivit investigațiilor preliminare, suspecții ar putea fi de la Peqin. Între timp, poliția a însoțit la audieri 20 de persoane suspectate ca parte a acestei asasinări.

Sursă text și foto: www.panorama.com