Unghii galbene! Află câteva remedii naturale care te ajută!

0

Lacurile de unghii sunt principal problemă a îngălbenii acestora, problemă cu care se confruntă multe femei. În mod normal, unghiile galbene îşi pot recăpăta culoarea naturală în scurt timp, dacă nu este vorba de o afecţiune ascunsă. Există însă remedii care te ajută să își recapeți frumusețea unghiilor fără prea mare efort.

Bicarbonat de sodiu pentru unghii galbene

Amestecă 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu cu apă cât să se formeze o pastă şi ţine unghiile în aceasta timp de câteva minute. Dacă ai încercat manevra cu petele de pe haine şi ai reuşit să scapi de ele, cu siguranţă vei avea aceleşi rezultate şi cu unghiile galbene.

Sucul de lămâie îndepărtează petele de pe unghii

Distribuie prietenilor

Taie o lămâie în două şi bagă unghiile înăuntru, recomandă csid.ro. Acidul citric are proprietatea de a îndepărta petele de pe unghii ca prin minune.

Apa oxigenată

Dacă nu ai la îndemână bicarbonat de sodiu, dă o fugă la farmacie şi cumpără o sticluţă de apă oxigenată. Însă, spre deosebire de bicarbonat, apa oxigenată va trebui folosită cel puţin câteva zile la rând pentru ca rezultatele să fie vizibile. Înmoaie-ţi unghiile timp de 5 minute în apă oxigenată şi curăţă apoi cu o perie suprafaţa unghiei.

Bază pentru unghii

Data viitoare când te dai cu ojă, nu sări peste etapa care constă în aplicarea bazei protectoare pentru unghii deoarece aceasta are un rol extrem de important, şi anume acela de a împiedica acţiunea substanţelor chimice conţinute de lacul de unghii. Acest lucru este şi mai important, mai ales dacă obişnuieşti să foloseşti ojă de culoare închisă.