UNPR a înviat! Gabriel Oprea, vizită în Argeș!

DISTRIBUIȚI
oprea gabriel

Sâmbătă, 9 martie 2019, Gabriel Oprea a fost prezent la Reuniunea organizațiilor din regiunea III Sud Muntenia, desfășurată la Pitești.

La întâlnire au participat președinții organizațiilor UNPR din județele Argeș, Prahova, Teleorman, Ialomița, Dâmboviță, Giurgiu și Călărași, se arată într-un comunicat al formațiunii politice.

„UNPR a revenit, UNPR merge mai departe! Sunt foarte încrezător! Ne-am propus să avem peste 10% la alegerile locale, peste 10% la alegerile parlamentare, să ne îndeplinim țintele privind numărul de consilieri locali și județeni, primari și parlamentari. Acest proiect politic a luat naștere la 1 mai 2010. Un proiect construit de la zero, de interes național, care a menținut echilibrul politic în România, într-o perioadă complicată pentru țară – cu guvernarea de dreapta și într-o perioadă în care au fost adoptate multe măsuri bune pentru români – cu guvernarea de stânga. Personal, am acționat întotdeauna în sprijinul oamenilor angajați în sistemul pe care îl consider coloana vertebrală a statului – domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională. Probabil am deranjat, mi s-au făcut dosare politice, dar nu am renunțat niciodată la onoare. Colegii senatori au apreciat că este nedrept ceea ce mi se întâmplă și au votat în favoarea mea, dar eu am considerat că trebuie să înfrunt singur acea situație. Și m-am ridicat. UNPR merge mai departe și va reuși să revină la nivelul politic la care se situa atunci am fost loviți”, a declarat liderul UNPR.