Update! Accident mortal în Argeș! O persoană a murit și patru au fost rănite!

DISTRIBUIȚI

O persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite în urma accidentului petrecut în com una argeșeană Lunca Corbului. Mai bine de o oră au încercat medicii să îi salveze viața pasagerului din camion, dar nu au mai putut face altceva decât să pronunțe decesul.

Alte trei persoane prezintă escortații șîi au fost tratate de echipajele medicale la fața locului, iar o persoană de cetățenie greacă a fost transportată la spital cu politraumatism.

Pasagerii din autocar au fost conduși de către autoritățile locale către un restaurant din apropierea locului tragediei, unde vor aștepta sosirea unui alt autocar pentru a continua călătoria Craiova-Grecia.

Vă reamintim că în umră cu puțin timp, un autoturism cu cinci pasageri, un autocar cu 35 de persoane și două camioane au fost implicate într-un grav accident. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și descarcerarea.

În acest moment, traficul este complet blocat, coada de mașini întindându-se pe mai mulți kilometri.

Stirea initiala: Acum! Accident grav în Argeș! Cinci persoane rănite!

Update 1: Update! Carambol cu patru mașini în Argeș! O persoană se zbate între viață și moarte!

Update 2: Update! Imagini șocante! Numărul răniților în accidentul de la Lunca Corbului, în creștere! Victimă resuscitată!