Update! Bătaie între două clanuri de ţigani! S-au tras focuri de armă!

DISTRIBUIȚI
Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Două clanuri de rromi din comuna Bascov s+au luat la bătaie în plină stradă. Potrivit martorilor, ţiganii au oprit în faţa primăriei şi după o serie de înjurături au început să îşi distrugă reciproc maşinile cu bâte şi topoare.

În urmă răfuielii, au fost sparte geamurile automobilelor deţinute de rromi şi, din câte se pare, a fostului director al şcolii din Bascov. Pentru a aplana conflictul şi pentru a-i linişti pe ţigani, mascaţii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de armă.

În urma scandalului, patru persoane au ajuns la spital. Din câte se pare starea lor nu este gravă. Mai mult, alte zece persoane au fost duse la Secţia Rurală Bascov pentru audieri.

Despre conflict s-au sesizat direct Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Bascov. Aceştia au fost primii care au intervenit şi observând că nu pot face faţă furiei ţiganilor, au solicitat sprijin celorlalte echipaje de Poliţie din zonă şi Serviciului Acţiuni Speciale. Dacă nici atunci nu au putut să îi liniştească pe rromii cu chef de scandal, oamenii legii au cerut ajutorul Jai ndarmeriei. De abia atunci scandalag i s-au potolit şi au cooperat cu efectivele.