Update! Copilul intrat în coma după o intervenție stomatologică – în moarte cerebrală!

1189

Copilul care a intrat în comă după o intervenție stomatologică a intrat în moarte cerebrală! Potrivit reprezentanților Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Miercuri dimineață, starea copilului s-a înrăutățit, iar creierul a încetat să funcționeze.

„S-a efectuat, în prezența părinților, electroencefalograma, care a arătat lipsa activității cerebrale. Copilul respiră doar susținut de aparate”, a declarat dr. Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Copilul a făcut stop cardio-respirator la stomatologie în urma unei anestezii generale și a fost resuscitat total, a precizat medicul Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu. Starea lui se menține extrem de gravă sub tratament de specialitate și se fac investigații, medicii fiind sceptici în ceea ce privește șansele sale.

Un copil, în vârstă de 4 ani, a intrat în comă, luni seara, dupa o intervenție stomatologică la un cabinet privat din Pitești. Copilul a fost transferat în stare gravă la un spital din București.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că micuțul a ajuns în comă la spital în urma unei anestezii la un cabinet stomatologic dintr-o clinică privată din Pitești. La scurt timp după anestezie, copilului i s-a făcut rău, iar personalul clinicii a sunat la 112. Copilul a fost adus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Medicii au reușit să îl stabilizeze şi să îl pregătească pentru transferul la un spital din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here