Update! De astăzi: prima localitate închisă din cauza coronavirusului în Argeș! Prefect: „Nu se permit excepții și nici abateri”

Prima localitate din Argeș a fost închisă pentru prevenirea răspândirii COVID-19! În urma raportării creșterii masive de cazuri de infectare cu coronavrius, autoritățile au decis închiderea comunei argeșene Godeni, dar și suplimentarea forțelor de ordine în municipiul Câmpulung și a altor comune din împrejurimea acestuia.
„Pentru a demonstra că respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19 poate face diferența dintre viață și moarte, dintre sănătate și boală, dintre pozitiv și negativ am luat următoarele măsuri:
– În acest moment, localitatea Godeni este închisă, în fapt, prin existența, de astăzi, a patru echipaje permanente de poliție, la toate intrările/ieșirile din localitate. Toate persoanele care părăsesc gospodăriile sunt verificate, pentru a vedea dacă motivele deplasării sunt conforme ordonanțelor militare în vigoare. În caz contrar, persoanele nu sunt lăsate să se deplaseze, sunt amendate și întoarse în gospodăria proprie. Nu se permit excepții și nici abateri.
– Impunerea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19 în Câmpulung se va realiza cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, începând cu data de 07.04.2020” a anunțat prefectul Emanuel Soare.