Update! Florăreasa Olga, reținută în Dosarul Permiselor!

12
ion_dolanescu, altar, olga_panaete

Florăreasa Olga Panaete a fost reținută pentru 24 de ore de Direcția Generală Anticorupție. Aceasta este acuzată de traffic de influență în formă continuată.

Potrivit DGA, în cursul acestui an, Olga Panaete, le-a promis mai multor persoane că le va interveni la funcționarii din cadrul SPCRPCIV Argeș pentru a-I ajută să susțină și să promoveze proba practică a examenului pentru permis. Aceasta a primit 1200 euro, 1000 euro, 2000 lei şi respectiv 300 euro de la persoanele inculpate în dosar.

De asemenea, Florareasa Olga a cerut și a primit 15.000 lei de la R.E. promițându-I că prin intermediul unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş şi a unui consilier județean, va determina membrii comisiei însărcinați cu organizarea concursului din data de 12.06.2018 pentru ocuparea postului contractual vacant pe durată nedeterminată de asistent generalist debutant la Centrul de Copii Sf. Andrei Pitești, să o promoveze la acest concurs.