Update! Judecătorii, decizie în cazul bărbatului care a înşelat o bătrână prin metoda accidentului

DISTRIBUIȚI
verdict

Bărbatul care a încercat ieri să înşele o bătrână prin metoda accidentul a fost arestat pentru 30 de zile. Magistraţii au decis să îl trimită după gratii din cauză că Ergian Sait are la activ două condamnări pentru tâlhărie.

Individul a fost eliberat din penitenicar în urmă cu aproximativ 6 luni, după ce a ispăşit o condamnare pentru tâlhărie. În anul 2009, tânărul a primit o sentinţă de 5 ani închisoare cu executare, pentru tâlhărie. Un an mai târziu, a fost condamnat din nou, tot pentru tâlhărie, de acestă dată la 8 ani şi 6 luni închisoare, fiind acuzat că a atacat un tânăr pe care l-a bătut cu pumnii în faţă, doborându-l la pământ, şi i-a furat din buzunare 80 de lei.

Vă reamintim că în cursul zilei de ieri bărbatul ar fi apelat telefonic o femeie de 86 de ani din comuna Bogați căreia i-ar fi relatat că o rudă a acesteia a fost implicată într-un accident rutier și are nevoie de suma de 2500 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi solicitat unui taximetrist să preia suma de bani de la femeie și să o livreze. Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a celui în cauză.

Bărbatul a fost depistat pe raza localității Valea Ursului. Pentru imobilizarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime omenești. Suma de bani a fost recuperată și urmează a fi predată părții vătămate.