Update! Minori vânduți pentru sex de propri părinți!

DISTRIBUIȚI
fetita abuzata sexual

Ies noi detalii oripilante în cazul copiiilor abuzați sexual în Germania! O parte din minori au fost abuzați de propri părijnți în fața camerelor de filmare pentru bani. Potrivit reprezentanților DIICOT, traficanți cereau între 200 euro și 600 euro pe minut, în funcție de cât anormal era videoclipul.

Copilele dezvirginate cu pixuri

Cruzimea de care au dat dovadă traficanții întrece orice limită. Victimele cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani erau dezvirginate cu pixuri sau alte obiecte, în funcție de „cererea” clienților. Mai mult, filmările au fost transmise și pe rețele de socializare, unde traficanții cereau până la 600 de euro pe minut milionarilor din Europa.

Ceea ce este și mai grav, o parte din minorii abuzați sexuali erau chiar copiii traficanților. Aceștia nu s-au gândit nicio clipă că cei mici o să rămână traumatizați pe viață. Din fericire, copiii au fost preluați în această dimineață de către DGASPC Argeș, unde au fost îngrijiți, spălați și hrăniți. În următoarea perioadă, aceștia vor face consiliere psihologică pentru a putea trece peste ororile prin care au trecut.