Update! Momentul accidentului cu ambulanța SMURD! VIDEO

83
Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Doi paramedici și un voluntar SMURD răniți au fost răniți în urma unui accident petrecut în centrul Piteștiului. Din primele informații, un șofer nu a acordat prioritate echiajului SMURD, care se ducea la o urgență, și l-a lovit din plin.

„Din autoturism a rezultat o victimă, pasagera drepta, care a suferit o contuzie toracică, a fost asistată medical de către echipajul SAJ și transportată la spital, iar din ambulanța SMURD de prim ajutor calificat unde se aflau 4 persoane, șoferul, 2 paramedici SMURD și un voluntar din programul ,,Salvator din pasiune”, au rezultat 3 victime care au necesitat îngrijiri medicale și transportul la spital cu echipajele SMURD.
Cei doi paramedici în vârstă de 33 de ani, unul a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie hemitorace stânga, otoragie stânga și suspiciune de fractură la nivelul claviculei stângi, celălalt prezenta un traumatism lombar, iar voluntarul în vârstă de 30 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral, o plagă la nivelul capului și o contuzie lombară stânga” a adăugat Ionuț Tunaru.
Sursa foto: Info Trafic Pitesti
Sursa foto: Info Trafic Pitesti
Sursa foto: Info Trafic Pitesti
Sursa foto: Info Trafic Pitesti