Update! Șoferul teribilist care a pus pe jar polițiștii din două județe, după gratii!

4
gratii123

Șoferul care a pus în alertă aseară polițiștii din Argeș și din Dâmbovița a fost arestat pentru 24 de ore. După mai multe ore de audieri, oamenii legii l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 34 de ani pentru conducere fără permis auto.

Mai mult, acesta s-ar putea alege cu mai multe capete de acuzare după ce în județul Dâmbovița a lovit un Logan și a fugit de la locul accidentului, șoferița având nevoie de îngrijiri medicale.

Vă reamintim că oamenii legii au făcut semn unui șofer aflat la volanul unui Panamera să oprească, dar acesta a călcat pedala de accelerație și a gonit spre A1. Mai mult, nici focurile de armă nu l-au convins pe vitezoman să oprească.

Poliţiştii argeşeni au cerut ajutorul colegilor de la Poliţia Autostrăzi, bolidul Porsche Panamera urmărit, fiind dat în consemn. Au fost făcute filtre la toate ieşirile de pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe drumurile adiacente. Maşina a fost depistată în judeţul Dâmboviţa, în comuna Brăteşti, în apropiere de Târgovişte.

Acolo, şoferul a pierdut controlul maşinii, a acroşat o maşină, a treia în acestă seară, şi s-a oprit în şanţ. În autovehicul erau doi băieţi şi o fată. Bărbaţii au fugit pe câmp, fiind imobilizaţi de oamenii legii. Aceştia vor fi predaţi poliţiştilor argeşeni. Fugarii sunt bănuii şi de furturi din locuinţe.