Update! Tânărul teribilist conducea cu 150 km/h!

5

Încep să iasă la suprafață detalii șocante în cazul accidentului care s-a petrecut joi seara în zona Universității Constantin Brâncoveanu!

Potrivit martorilor, tânărul teribilist conducea cu nu mai puțin de 150 km/h, iar la un moment dat nu a mai putut păstra controlul volanului și a intrat spulberat un automobil care oprise în fata lui şi l-a proiectat într-un alt vehicul, apoi a izbit o maşină de pe celălalt sens, condusă de un poliţist.

Martorii mai spun că după impact, de la volanul mașinii „vinovate” a coborât un alt tânăr și a rupt-o la fugă. Martorii mai spun că în accident a mai fost implicat și un Golf 5, care la rândul său a fugit de la locul accidentului.

Vă reamintim că în urma accidentului 7 oameni au fost răniţi în impact. Unul dintre ei este un ofiţer de poliţie, care era în misiune. 4 oameni – din maşina băiatului de 20 de ani – au fost preluaţi de ambulante. Rănit grav a fost şi ofiţerul de poliţie, în vârstă de 35 de ani, care mergea spre spital să afle diagnosticul unui suspect. Alte două persoane au suferit leziuni uşoare şi au refuzat să meargă la urgentă.